[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”200px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: px 0x 0x;padding: 0px;div#x-section-4 section:before { z-index: 1;}div#x-section-4 .h-custom-headline { z-index: 99;position: relative;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px 150px;”][cs_text class=”mtn”]

Eemnesser Koeientrofee 2017 naar Betsy Seure,
naar Wil en Piet v.d. Kuinder
en naar Team Eem 78 onder 18.

Eerste rij van links naar rechts: Wil en Piet v.d. Kuinder, Betsy Seure, Coby Koster en Ellen Scholten.
Tweede rij van links naar rechts: jeugdleden Eem 78 onder 18 en Bregitta en Huub de Jong.

Vrijdag 29 september 2017 zijn weer de Eemnesser Koeientrofee‘s uitgereikt. Dit jaar gingen deze in de categorie Individuen naar Betsy Seure, in de categorie Groepen naar Wil en Piet v.d. Kuinder en in de categorie Jeugd naar Team Eem 78 onder 18.

Dit jaar zijn een 13 tal groepen en individuen in het zonnetje gezet die door de Eemnesser bevolking of door de Eemnesser verenigingen en stichtingen voorgedragen zijn vanwege hun maatschappelijke prestatie of vanwege hun sportieve verdiensten in het afgelopen jaar.

Voor de pauze kregen allen die waren voorgedragen uit handen van Burgemeester Van Benthem een oorkonde met kalfje uitgereikt voor hun bewezen verdiensten. In de categorie Individuen waren dit Marijcke Beel, Kitty Harrison-Hilhorst , Christien Wiggerts, Myrte Klomp, Coby Koster, Ellen Scholten, Betsy Seure, Marko Havinga, Albert Overeem en Gerard Roodhart. Bij de categorie Groepen waren dit Wil en Piet v.d. Kuinder en Bregitta en Huub de Jong en bij de jeugd team Eem 78 onder 18 jaar.

Na de pauze werden de Eemnesser Koeien uitgereikt. Tot het laatst was het spannend wie in de prijzen zou vallen. Bij de Individuen ging de keuze tussen Betsy Seure, Ellen Scholten en Coby Koster. Uiteindelijk won Betsy Seure de Eemnesser Koe en kregen Coby Koster en Ellen Scholten de zogenaamde Kunstkoe.
Bij de groepen ging de strijd tussen Wil en Piet v.d. Kuinder en Bregitta en Huub de Jong. Laatstgenoemden ontvingen de Kunstkoe en Wil en Piet v.d. Kuinder ontvingen dit jaar de Eemnesser Koeientrofee voor Groepen. Bij de jeugd ging het Eemnesser Koetje naar Eem 78 onder 18.

De sport en vrijwilligersavond werd dit jaar omlijst met een dansoptreden van Vivienne Erftemeijer en Susanne Hagen, de winnaars van E-factor 2017, en van popkoor Dijksound.
Rond 22.30 uur werd de avond afgesloten en hadden de bezoekers kunnen genieten van een spetterende avond met mooie voordrachten en optredens.

Volgend jaar in 2018 is er weer een Sport en ontmoetingsvond gepland einde september. Voordrachten voor de Eemnesser Koeientrofee en voor het Eemnesser koetje zijn vanaf heden mogelijk op deze site. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Hopelijk overtreft het aantal voordrachten in 2018 het geweldige aantal van 2017.

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_element_section _id=”11″][cs_element_row _id=”12″][cs_element_column _id=”13″] [/cs_element_column][cs_element_column _id=”14″][cs_text _order=”0″]

Nagekomen bericht eind oktober:
Verlaat kalfje voor Christien

[/cs_text][/cs_element_column][cs_element_column _id=”16″] [/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]